(Poistunut julkaisusta)

myyntipäällikkö
Punainen Risti Ensiapu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Punainen Risti Ensiapu hakee myyntipäällikköä

Myyntipäällikön tehtävässä pääset toteuttamaan vahvaa ja monipuolista myyntiosaamistasi Punaisen Ristin ensiapukoulutusten ja ensiaputuotteiden parissa. Vastuullasi ovat pääasiassa yritysasiakkaat ja teet tiivistä yhteistyötä valtakunnallisen koulutustiimimme kanssa. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Ensiapukoulutus- ja ensiaputuotemyynti yritysasiakkaille
  • Uusasiakashankinta ja asiakkuudenhoito
  • Myynnin analysointi

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta liiketalouden ja/tai terveydenhuollon alalta, tuloksellista näyttöä myyntitaidoistasi, tavoitteellisuutta ja organisointikykyä. Arvostamme myös yh­teistyötaitoja, pai­neensietokykyä, tiimi­työ­suuntautuneisuutta ja hurttia huumorintajua. Ymmärrys eri sidosryhmien tarpeista on välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta myös toimisto-ohjelmien ja asiakkuudenhallintajärjestelmän hyvää hallintaa ja niiden aktiivista käyttöä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi). Myyntialueenasi on koko maa, joten työ edellyttää lisäksi matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Punaisen Ristin monimuotoisessa toimintakentässä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä organisaatiomme myyntiosaamista uudelle tasolle.

Soita meille, niin kerromme lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat

13.2.2019 klo 13-15 liiketoimintapäällikkö Mirja Sjöberg, puh. 0400 787 135
19.2.2019 klo 8-9 ja 16-17 toimitusjohtaja Anne Pellinen puh. 050 562 9277  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkka­toivo­muksi­neen 24.2.2019 mennessä.