(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LähiTapiola Kaakkois-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haussa nyt LähiTapiola Kaakkois-Suomeen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ


Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu uusien maatila-asiakkaiden ja maaseudun yrittäjien hankinta, alueyhtiön maatila-asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen sekä sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.

Odotamme sinulta maatilayrittäjyyden ja siihen liittyvän riskienhallinnan tuntemusta joko koulutuksen, työtehtävien tai muuten hankitun käytännön kokemuksen kautta. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kiinnostut aidosti asiakkaan tilanteesta ja olet valmis näkemään vaivaa löytääksesi kullekin asiakkaalle sopivan ratkaisun. Sinulla on positiivinen ja innostunut työskentelyote ja haluat oppia uutta. Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti.  Työ edellyttää liikkumista Etelä-Karjalan alueella ja oman auton käyttöä.    

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä maatila- tai yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Saat käyttöösi kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.    

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Esa Kallio, esa.kallio@lahitapiola.fi, puh. 040 090 5453. Tiedustelut puhelimitse tiistaina 5.2. klo 9-11 ja torstaina 7.2. klo 14-16. 

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake täällä 18.2.2019 mennessä

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee myös täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.