(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Tekniseri Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Tekniseri Group on vuonna 1986 perustettu kansainvälinen teollisuuden sopimuspaino, joka on vahvalla kasvun tiellä. Valmistamme monenlaista ja monen muotoista painettua tuotetta asiakkaillemme Eurooppaan ja Aasiaan. Lisäksi konvertoimme ja muotoilemme korkealaatuista materiaalia juuri meidän asiakkaidemme tuotteisiin ja tarpeisiin sopiviksi. Yhtymän vuoden 2017 liikevaihto oli noin 8,8 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 90 ammattilaista. Asiakaspalvelu on yksi pääpainopisteistämme, jolla uskomme erottuvamme eduksemme.

Haemme nyt

Myyntipäällikköä Poriin

Toimit osana ammattitaitoista myyntitiimiä ja vastaat osaltasi uusasiakashankinnasta Länsi-Suomessa. Tavoitteenasi on kasvattaa yrityksen myyntiä sekä löytää ja luoda uusia, kestäviä asiakaskontakteja kasvavilla markkinoilla. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja vaatii hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakkaiden aktiivista tapaamista ja joustavaa asennetta.

Hakemamme henkilö on

  • kouluttautunut joko kaupalliselle tai tekniselle alalle
  • asiakaslähtöinen ja hänellä on hyvät sosiaaliset taidot
  • toiminnassaan itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen
  • otteeltaan tavoitteellinen ja myyntihenkinen
  • hyvä ilmaisemaan itseään suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • myönteinen ja energinen

Arvostamme lisäksi kokemusta b2b-myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Ruotsin kielen osaaminen helpottaa toimimista Länsi-Suomen alueella. Tehtävässä voit päästä tekemään myyntityötä myös ulkomailla, joten englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään markkinointi- ja myyntityötä yhdessä Tekniserin henkilöstön kanssa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja aina räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tule mukaan vahvistamaan myyntitiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antavat Sales Director Christian Lemström, puh. 044 776 9655 (15.1., 17.1., 22.1. ja 24.1. klo 12-15) ja MPS-konsultti Timo Harju puh. 020 746 9688 (16.1. klo 13-15 ja 23.1. klo 10-12). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 31.1.2019 mennessä.