(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Sponda

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

MOW – fueled by Sponda

MOW (Mothership of Work) on Spondan konseptoima yhteisöpohjainen coworking-työtila. MOWssa monipuolinen joukko freelancereita, itsenäisiä yrittäjiä, pieniä yrityksiä sekä suurempien yritysten asiantuntijoita eri toimialoilta työskentelevät yhdessä. Tutustu tarkemmin MOWiin osoitteessa www.mow.fi.

Haemme nyt MOW-tiimiimme aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE

MOW’n työtilavuokrauksen ja jäsenyyksien asiakashankinta- ja myyntitehtäviin.

Työn murros ja tavat tehdä töitä tulevaisuudessa kiinnostavat sinua ilmiönä, haluat olla mukana ja vaikuttaa tähän kehitykseen. Koet vahvasti vetoa uudenlaisten, innovatiivisten toimitila- ja palveluratkaisujen myyntityöhön. Esittelet ja tarjoat luontevasti MOW’n yhteisöllisiä työtiloja ja jäsenyyksiä sekä kokous- ja neuvottelutiloja kattavine palveluineen yritysasiakkaille. Keskustelet luontevasti niin pienten, suurten ja start-up yritysten kuin erilaisten verkostojen parissa. Konsultoiva, proaktiivinen ja asiakkaiden kanssa aktiivisesti vuoropuheleva myyntityö saa sinut innostumaan.

Työssäsi olet analyyttinen ja tavoitteellinen tuloksentekijä, ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Olet aikaansaava, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti, tarvittaessa osaat myös priorisoida. Luot ympäristöösi positiivista tekemisen draivia. Dynaamisen ja luovan työympäristön koet motivoivaksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti ja osaat herkällä korvalla kuunnella asiakkaan tarpeita. Teet läheistä yhteistyötä MOW tiimin sekä MOWn Business Unit Managerin kanssa, joka toimii esimiehenäsi. Etenkin Tampereen talousalueen yritys- ja liike-elämän tuntemus on eduksi tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kehittyvien työympäristöjen näköalapaikalla toimintaansa aktiivisesti kehittävässä yrityksessä. Luonnostaan pakettiin kuuluu myös mukavien, ammattitaitoisten työkaverien luoma kannustava ilmapiiri, ammatillisen kehittymisen tukeminen sekä talon muut hyvät edut. Asemapaikkasi MOW Supernova sijaitsee Kauppakeskus Ratinan yhteydessä osoitteessa Ratinankuja 1, Tampere.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Business Unit Manager Miia Lasaroff, puh. 050-559 7337 perjantaina 18.1. klo 9-11 ja keskiviikkona 23.1. klo 14-16.

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä, mikäli suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja haluat mukaan innostuneeseen MOW–tiimiin työtilavuokrauksen ja asiakashankinnan tehtäviin!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekrytointi@sponda.fi ja merkitse hakemukseesi tunnus ”MOW myyntipäällikkö Tampere”. Haastattelut käynnistyvät helmikuun alussa ja 1. kierroksen haastattelut pidetään Helsingissä.