(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Huolinta- ja terminaalipalvelut -liiketoimintayksikkömme toiminta kasvaa ja kehittyy aloitettuamme konttijunaliikenteen Helsingin ja Kiinan Hefein välillä lokakuussa 2018 ja vuoden 2019 alusta alkaen lähtöjä on säännöllisesti kumpaankin suuntaan.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen nyt sinua, näkemyksellinen ja logistiikka-alan tunteva 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ / SALES MANAGER

Tehtävänäsi on kuljetus-, huolinta-, terminaali- ja logistiikan lisäarvopalveluiden myynti B2B-asiakkaille. Luot uusia asiakaskontakteja sekä ylläpidät ja kehität nykyisiä asiakkuuksiamme.

Vastaat itsenäisesti asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakassopimuksista. Seuraat aktiivisesti, että palvelumme vastaavat asiakkaidemme odotuksia. Työskentelet Nurminen Logisticsin Huolinta ja terminaalipalvelut -liiketoimintayksikössä Helsingin Vuosaaressa ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta näkemystä ja näyttöjä logistiikka-alan, erityisesti rautatiekuljetusten, palvelumyynnistä sekä ymmärrystä ratkaisujen myymisestä. Työn luonteen vuoksi matkapäiviä kertyy runsaasti. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, muusta kielitaidosta on selkeää hyötyä. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli nautit asiakkaiden tapaamisesta sekä myynnillisestä ja tavoitteellisesta työstä. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvien tiimityötaitojen lisäksi sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön asenne, intohimoa asiakaspalveluun ja kiinnostusta oppia uutta ja kehittää itseäsi, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle antoisan työn suomalaisen kehittyvän logistiikkayrityksen ytimessä sekä kilpailukykyiset edut, esimerkiksi autoedun ja laajat työterveyshuollon palvelut. Palkkaus koostuu kiinteästä perusosasta ja tuloksiin perustuvasta provisiosta.

Tervetuloa tekemään tulosta kanssamme!

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi oheisen linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.1.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Ari Penttinen p. 040 822 7622. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 9.1. klo 10-11, tiistaina 15.1. klo 15-16 tai perjantaina 18.1. klo 9-10.