(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Messukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Nyt etsimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Kiinteistö- ja Korjausrakentaminen -tapahtumien myynnistä ja kehittämisestä. Autat myös muiden tapahtumien myynnissä.

Hakemamme henkilö on kiinteistöalalla toiminut ratkaisumyyjä. Olet jo hyvää myyntikokemusta ja verkostoja kerryttänyt tuloshakuinen tyyppi. Tehtävänäsi on menestyksekkäästi luoda ja kehittää suhteita kiinteistöalan avaintekijöiden kanssa ja kasvattaa ja kehittää tapahtumiasi alan trendejä ja toimijoita kuunnellen.

Hakemallamme myyntipäälliköllä on innostava ja positiivinen asenne. Otat vastuun sekä omasta työstäsi että samalla myös asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Myyntipäällikön tehtävässä

  • kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita niin puhelimitse kuin kasvotustekin
  • vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta ja huolehdit asiakkaistasi ensimmäisestä kontaktista jälkimarkkinointiin asti
  • seuraat aktiivisesti kiinteistöalan kehitystä ja laajennat verkostojasi
  • vastaat tapahtumiesi myynnistä ja mietit luovasti niiden tulevaisuutta yhdessä toimialan kanssa

Toimit työssäsi sujuvasti englanniksi ja ruotsin kielen taito on eduksi. Vaikka arvostammekin oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön, olet todellinen tiimipelaaja ja osaava tiimisi onkin aina valmiina auttamaan tarvittaessa. Meillä pääset mukaan kivaan porukkaan, jossa et jää yksin.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi jo tänään! Toteutamme haun yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, joten mahdollisissa lisäkysymyksissä rekrytointikonsultti Johanna Hänninen vastaa niihin mielellään numerossa +358 40 680 3211.

Hakulinkki: https://www.salesonly.fi/avoimet-paikat/60-myyntipaallikko/