(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Accountor ICT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haluatko tulla mukaan myymään kekseliäästi tuottavampia ICT-palveluja? Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme vahvistusta tukemaan kasvuamme ja etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

tuloshakuista Myyntipäällikköä

Myynti on asiakkaan tarpeesta lähtöisin olevaa konsultoivaa ratkaisumyyntiä. Tunnistat uusia myyntimahdollisuuksia perehtymällä asiakkaiden tarpeisiin. Sinulla on kyky rakentavasti haastaa asiakkaan nykyiset toimintamallit ja tarjota asiakkaalle uusia näkökulmia ja ratkaisuja.   Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakastapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset, tarjousten tekeminen sekä ratkaisuehdotusten esittely. Vastaat omien henkilökohtaisten myyntitavoitteidesi saavuttamisesta.  Saat tueksesi kokeneen tiimin, jonka avulla pääset perehtymään palveluihimme ja jonka kanssa tehdä tulosta.

Myyntityö on intohimosi ja otteesi myyntityöhön konsultatiivinen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta tai kokemusta alalta. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta ratkaisumyynnistä.  Sinulla on proaktiivinen, päättäväinen asenne, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen työskentelyote. Haluat löytää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja saada tuloksia aikaiseksi. Pärjäät hyvin suomeksi ja englanniksi, sinulla on ajokortti ja mieluiten myös oma auto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet osana kasvavaa ja kehittyvää yhtiötä. Tarjoamme valmiit palvelut ja Accountorin täyden tuen työllesi. Laitamme työntekijämme etusijalle, sillä uskomme vahvasti, että hyvä työntekijäkokemus luo hyvän asiakaskokemuksen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat näköalapaikalla Espoon Keilaniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Meri puh: 050 529 3811 tai jari.meri@accountorict.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja cv:si linkin kautta viimeistään 25.11.2018.