(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkallemme aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ myyntialueenaan koko Suomi.

Tehtävässä vastaat erilaisten kivijalosteiden myynnistä. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun heidän tarpeisiin. Työajastasi noin kolmasosa on matkatyötä, jolloin osallistut messuille ja muihin tilaisuuksiin sekä teet asiakaskäyntejä. Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tuotekoulutuksen.
Odotamme sinulta
Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa myytäviä tuotteita. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja motivoidut myyntityöstä, jota teet aktiivisesti. Eduksesi on tietämys kivijalosteista tai rakennustuoteteollisuudesta. Sinulla on oma auto käytössäsi ja ajoittain valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin.
Muut tiedot
Saat vakituisen työpaikan kasvavassa ja menestyneessä yrityksessä positiivisessa työyhteisössä. Pääset myymään alan huipputuotteita, jotka ovat vuosien saatossa saavuttaneet vankan aseman markkinoilla. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä kilpailukykyisen palkkausmallin.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Merja Teitto, Merja.Teitto@vmp.fi, 040 307 5601
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.11.2018 mennessä.