(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Accountor rekrytoi kehittymishaluista ja motivoitunutta myyntipäällikköä kasvavaan organisaatioomme. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella tai Vaasassa ja myyntialuettasi on Pohjanmaan alue. Tule kanssamme osaksi kasvavaa ja motivoitunutta myyntitiimiämme.


Minkälaista työtä tarjoamme?
Tarjoamme myyntipäälliköllemme vastuullisen ja monipuolisen työn Pohjoismaiden alan johtavassa yrityksessä. Pääset tutustumaan laaja-alaisesti sekä koko konsernin toimintaan että taloushallinnon alaan. Kasvava Accountor toimii useassa eri Euroopan maassa, joten työilmapiiri on kansainvälinen.
 
Myyntipäällikön tehtävässä pääroolissa on ratkaisumyynti asiakkaille, hyvillä referensseillä. Sinulla odottaa kalenterissa sovittuja tapaamisia, mutta osan sovit myös itsenäisesti. Omaan asiakassalkkuusi liittyvät myynnin ja asiakashankinnan toimenpiteet kuuluvat myös tuleviin tehtäviisi.
 

Ketä haemme?
Etsimämme myyntipäällikkö voi olla myyntitehtävien usean vuoden ammattilainen, mutta myös nuori ja nälkäinen myynnin lahjakkuus. Ymmärrät, että taloushallinto on yksi tärkeimmistä liiketoiminnan menestystekijöistä. Emme vaadi kokemusta taloushallinnosta, mutta katsomme sen eduksesi. Sinua voisi kuvailla seuraavasti:

  • Olet yrittäjähenkinen ja sinua motivoi oman työsi kautta ansaittu menestys ja palkkio.
  • Sinulla on oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
  • Olet työskentelytavoiltasi pitkäjänteinen, tavoitehakuinen sekä sitoudut sinulle asetettuihin tavoitteisiin.
  • Hallitset sujuvasti myös englannin kielen kansainvälisten asiakkaiden kanssa toimiessa.
  • Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi tai KTM.

Arvostamme näyttöä ja kokemusta tuloksellisesta asiakashankinnasta. Arvostamme myös kykyä johtaa asiakasta osana myyntiprosessia ja monipuolisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävien suorittaminen edellyttää omaa autoa.

 
Mitä voimme tarjota sinulle?
Kaikille työntekijöillemme tarjoamme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Lisäksi panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet.
 
Accountorilla haluamme tarjota myyntipäälliköillemme haastavia ja vastuullisia tehtäviä sekä tueksesi joukon erittäin kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita.


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha-Pekka Orava, p. 050 368 6989. Olen puhelimitse tavoitettavissa 7.11. klo 14–15 sekä 9.11. klo 13–15.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.11.2018.