(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Haemme asiakkaallemme Logotuotteelle vakituiseen työsuhteeseen idearikasta ja aktiivista myyntipäällikköä Lahteen.

Myyntipäällikkönä vastaat Logotuotteen myynnistä ja esimerkilläsi kannustat muuta tiimiä myynnissä, sekä osallistut toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme valitulta henkilöltä vahvaa näyttöä pitkäaikaisesta asiakkuuksien hoitamisesta sekä tuloksellisesta B2B myynnistä. Odotamme luontaista halua ja kykyä verkostoitumiseen, sekä kykyä luoda asiakkaalle tarpeita ja myydä tarpeille ratkaisut. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti.

Haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän.

Oma auto oltava käytettävissä.

Työskentely tapahtuu alkuun Lisäpalvelu Lahti Oy:n kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä Logotuotteen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09:00 – 12:00 Petri Luode 0400-492 499

Laita hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 18.11 mennessä.

Logotuote on lahtelainen vuonna 2006 toimintansa aloittanut mainos- ja yrityslahjoihin erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Lahden Jokimaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja pienistä sarjoista suuriin täysin räätälöityihin kokonaisuuksiin. Laaja tuotevalikoima ja laadukkaat brändit ovat toimintamme perusta. Meillä pääset työskentelemään laatumerkkien parissa.