(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Prysmian Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme Kirkkonummen Pikkalaan

Myyntipäällikköä

Vastaat verkonrakennuskaapeleiden myynnistä ja markkinoinnista nimetyille asiakkaille. Huolehdit nimetyistä asiakkuuksista ja varmistat asiakassuhteen jatkuvuuden. Laadit tarjouksia ja erilaisia raportteja sekä välität tilauksia asiakaspalveluumme. Teet vuositarjouksia ja osallistut sopimusneuvotteluihin.

Projektinseuranta, asiakaskäynnit sekä alan seminaareihin ja messuille osallistuminen ovat osa toimenkuvaasi.

Etsimämme henkilö on myynnin rautainen ammattilainen, jolla on vankkaa kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Arvostamme kokemusta verkonrakennuksesta ja sähköalan toimintalogiikasta, eduksi katsomme sähkötekniikan tuntemuksen. Kaupalliset taitosi ovat hyvät: hallitset toimituslausekkeet, sopimusehdot ja hinnoittelulogiikan.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava esiintyjä. Vaikka tukenasi on koko Prysmian Groupin organisaatio, olet oma-aloitteinen ja pystyt toimimaan vastuualueellasi itsenäisesti ja suunnitelmallisesti sovittujen tavoitteiden ja asiakaslupausten saavuttamiseksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa sekä halua ja kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä. Olet valmis matkustamaan. 

Rekrytointi toteutetaan Sell it – rekrytointiohjelmamme kautta. Sell It on uusille myyntihenkilöille tarkoitettu kolmivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on tutustuttaa heidät Prysmian-konsernin liiketoimintaan, tuotteisiin ja kulttuuriin sekä opettaa soveltamaan taitojaan liiketoiminnassa heti alusta alkaen. Tutustu mahdollisuuksiin http://prysmiangroup.com/sellit.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä ja menestyä kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävä alkaa tammikuussa 2019 ja työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Katja Seppä 26.10. klo 13-15, 31.10. klo 13-15 ja 13.11. klo 14-15 p. 010 566 2808. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 24.11.2018 mennessä.