(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Etsimme asiakkallemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen!

 

MHK-Kuljetus Oy - Puhtaasti parempi!

MHK-Kuljetus Oy on jätehuollon kokonaispalveluja pääosin Rovaniemen talousalueelle tarjoava yritys, jonka palvelut ovat laadukkaita, monipuolisia ja kustannustehokkaita. Palvelumme soveltuvat omakoti-, kerros- ja rivitalo asunnoille sekä kunnille, jäteyhtiöille, yrityksille ja muille alan toimijoille.

Palveluumme kuuluu perinteiset jätekuljetukset ja Luowia säiliöiden myynti, asennus, vuokraus ja huoltopalvelut sekä tietoturvapalvelut. Palvelemme jätekuljetuksissa Rovaniemen ja lähikuntien alueilla. Luowia säiliöiden myynnissä, asennuksissa ja huoltopalveluissa Lapin ja Oulun läänin alueella.

Jätehuoltopalveluidemme lisäksi meiltä saat myös vaihtolavat vuokralle.

https://www.mhkkuljetus.fi/
 

----------

Tarkempi info työtehtävästä: 

Myyntipäällikön työtehtävässä vastaat päämiehen tuella yrityksen myynnistä ja markkinoinnista. Työtehtäviisi kuuluvat jätehuollon kokonaispalveluiden suunnittelu, myynti ja markkinointi Lapin läänin alueella. Pääasiallinen toiminta on Rovaniemen talousalueella sekä Itä- ja Pohjois-Lapissa.

Työtehtäviin kuuluvat jätehuollon kokonaisratkaisujen suunnittelu ja markkinointi kiinteistöille, Luowia säiliöiden myynti, vuokraus, asennus- ja huoltopalvelu sekä pinta-astioiden myynti- ja vuokraus.

Asiakkaisiin kuuluvat maakunnalliset jäteyhtiöt ja kuntayhtymät, valtakunnalliset tuottajavastuuyhtiöt, rakennusliikkeet, asunto-osakeyhtiöt sekä yksityiset asiakkaat.

----------

 

Mitä etsimme: 

Etsimme myyntipäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen Lapin ja Oulun läänin alueelle. Haemme tehtävään aktiivista, vastuullista sekä itseohjautuvaa henkilöä, joka on valmis asettamaan itselleen tavoitteita sekä sitoutumaan niihin. Hakemaltamme henkilöltä toivomme kokemusta ympäristöalalta ja katsommekin alan koulutuksen sekä myyntikokemuksen eduksi paikkaa hakiessa. 

Odotamme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä työtehtävään paneutumista. Perus tietotekniset taidot ovat välttämättömät työtehtävässä onnistumiseksi. Työtehtävä sisältää myyntityötä myös tien päällä, joten tehtävään valitulla tulee olla matkustusvalmiutta. Työmatkoihin tarjotaan työntekijälle yrityksen auto käyttöön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työtä pelkäämätön, itsenäiseen ja vastuulliseen myyntityöhön kykenevä, erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö. Sinulta löytyy halua kehittää itseäsi jatkuvasti ja rohkeutta monipuoliseen myyntityöhön. 

Arvostamme työnhakijoissa:

- Ympäristöalan tuntemusta 

- Aikaisempaa myyntikokemusta

- Itseohjautuvuutta ja tekevää asennetta

- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

- Innokkuutta ja rohkeutta myynityötä kohtaan

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työntekijälle loistavan mahdollisuuden toimia vastuullisessa työtehtävässä yrityksen myyntipäällikkönä. Työtehtävään valittu työntekijä saa kokeneiden yrittäjien tuen tehtävässä menestymiseksi.

Palkka: TES/Sopimuksen mukaan, palkkausmalli neuvoteltavissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.  

---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 15.11.2018 klo 23:59.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Risto Jaakola
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 862
risto.jaakola@smilepalvelut.fi

Lotta Vuorma
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 860
lotta.vuorma@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.