(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Helsingin Makkaratehdas / Perniön Liha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Toimintamme yhä laajentuessa haemme joukkoomme aktiivista ja tehokasta myyntipäällikköä.

Perniön Liha Oy on yksi Suomen vanhimpia liha-alan yrityksiä, jonka tarina on saanut alkunsa jo vuonna 1930. Yhtiömme pääpaikka on Salossa, ja tämän hetkinen liikevaihtomme on noin 5 milj. euroa. Valmistamme myös Helsingin Makkaratehtaan tuotemerkillä erilaisia elintarvikkeita.

Laadukkaiden lihavalmisteiden lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme erilaisiin välipalatuotteisiin ja erikoissalaatteihin. Myös näiden tuotteiden kohdalla tavoittelemme vain parasta; korkeaa laatua ja aitoja makuja.

Myyntipäällikkönä pääset myymään erilaisia, mutta toisiaan tukevia laadukkaita tuoteryhmiä sekä elintarvikebrändejä VK-, tukku- ja HoReCa-asiakkaille toimien pääasiassa Uudellamaalla. Toteutat aktiivisesti tuotteiden myynnin ja kampanjoinnin, uusasiakashankinnan sekä varmistat myynnin kehityksen yhteistyössä koko organisaatiomme kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii kykyä pysyä mukana kaupan alan muutoksessa. Ymmärrät myös onnistuneen markkinoinnin merkityksen myyntityössä ja erityisesti some-markkinoinnin väylät ovat sinulle tuttuja.

Toivomme sinulta aktiivista myyntiotetta sekä erinomaista kykyä kuunnella asiakasta. Omaat positiivisen luonteen ja pystyt viemään myyntiä eteenpäin kovissakin tilanteissa. Et pelkää haasteita ja tuloksellisten asiakassuhteiden luominen ja ylläpito on sinulle kunnia-asia. Seuraat aktiivisesti alan ruokatrendejä ja olet aktiivinen verkostoituja alan toimijoiden keskuudessa. Työtäsi ohjaa vahva tahto tulokselliseen työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi on myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja tuotteistamisen saumaton ammattilaistuki. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja ajanmukaiset työvälineet sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoosi.

Lisätietoja työtehtävästä puhelimitse, toimitusjohtaja Rami Himanto p. 044 735 8813, tai sähköpostilla yhteydenottopyynnöt rami.himanto@pernionliha.fi

Hakemus liitteineen luottamuksellisesti 18.11.2018 mennessä sähköpostilla rami.himanto@pernionliha.fi

Lisätietoja yhtiöstämme ja tuotteistamme: www.helsingin.fi ja www.pernion.fi