(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Finance Link Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Oletko sinä etsimämme myyntipäällikkö Pohjois-Suomeen?

Tehtävänkuva

Myyntipäällikkönä työskentelet Pohjois-Suomen (Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi) pienyritysten päättäjien kanssa, ja tarjoat heille Finance Linkin ratkaisuja myyntisaamisten rahoittamiseen. Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Rautaisena ammattilaisena tunnistat organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat talousasioiden tuntemuksellasi. Kykenet luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita. Finance Link järjestää säännöllisesti myyntikokouksia ja tapaat myös muiden alueiden myyntipäälliköitä. Työtehtävässä pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä asiakkaiden luona. Tavoitteenasi on kasvattaa oman myyntialueesi liikevaihtoa ja asiakaskuntaa. Työskentelet kotitoimistolta käsin ja sijaintipaikkasi toivomus on Oulu.

Yleistä

Myyntipäällikkönä saat myytäväksesi ratkaisut, jotka tarjoavat yritykselle mahdollisuuden optimoida kassavirtaansa, parantaa käyttöpääomatilannettaan ja sitä kautta myös kasvaa. Finance Link tarjoaa nopean ja modernin tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi, jolloin yrityksen kassankierto nopeutuu ja maksuvalmius paranee ilman lisälainaa. Prosessi on asiakasyrityksen kannalta hiottu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi, ja samoin toimivat myös sinun työtäsi tukevat prosessit. Menestyt työssäsi, kun olet tavoitteellinen, aktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

• alan nopeimmat ja helpoimmat ratkaisut myytäväksesi
• vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta
• nuorekkaat ja energiset työkaverit
• vapaan autoedun tai mahdollisuuden oman auton käyttöön
• mahdollisuuden kasvaa Finance Linkin mukana, ja sitä kautta myös etenemismahdollisuuksia ja lisää vastuuta onnistumistesi perusteella

Odotamme sinulta

• kokemusta ja näyttöjä onnistumisista B2B-myyntityössä ja uusasiakashankinnassa, aiempi kokemus rahoitus-, pankki- tai vakuutustoimialasta on etu
• kykyä ymmärtää yritysten taloutta ja keskustella siitä asiakkaiden kanssa
• vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• pitkäjänteisyyttä ja halua saavuttaa kovat, mutta realistiset myyntitavoitteet


Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 28.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.