(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Sinä myynnin ammattilainen! Oletko nälkäinen, idearikas ja tuloshakuinen? Etsitkö tehtäviä monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä valtakunnallisen palveluverkoston parissa, loistavaa työporukkaa unohtamatta?

Haemme nyt Granon Länsi-Suomen alueelle kahta myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat oman myyntisalkkusi kasvattamisesta ja huolehdit asiakaskunnastasi Länsi-Suomen alueella. Menestyksen avaimien lisäksi Grano tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia palvelukokemuksia, joista jokainen myyntitiimin jäsen vastaa omalla ratkaisulähtöisellä asenteellaan, asiakaspalveluhenkisyydellään ja vuorovaikutustaidoillaan. Töitä tehdään yhteisten tavoitteiden eteen rennossa ja mukavassa myyntitiimissä.

Tule rakentamaan tulevaisuuden parasta myyntiorganisaatiota!

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Arvostamme kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Työskentelemme pilke silmäkulmassa, näemme haasteiden tilalla ratkaisuja ja vastaamme asiakkaiden tarpeisiin ainutlaatuisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Olet energinen, innovatiivinen ja nälkäinen – haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet ja haaveissa siintää jopa parhaan myyjän titteli. Granolla myös haaveista tehdään totta!

Toivomme sinulta aiempaa näyttöä menestyksekkäästä ja itsenäisestä myyntityöstä sekä ymmärrystä digitaalisesta maailmasta. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja viestit sujuvasti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä.

HAKUOHJEET

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Myythän itsesi meille jo hakemuksessasi, haluamme kuulla, miksi palkkaamme juuri sinut!


Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen WorkPowerin järjestelmän kautta viimeistään 21.10.2018. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. 


Tarvittaessa tehtävästä antaa lisätietoja

Workpower 360° HR-Koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 27 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1100 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. www.grano.fi