(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
SOK Matkailu -ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme SOK Matkailu -ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen yritysmyyntitiimiin Ouluun

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (Sales Manager)

vastaamaan ensisijaisesti S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden myynnistä Oulussa. Vastuualueellasi ovat molemmat hotelliketjumme, Sokos Hotellit sekä Radisson Blu Hotellit. Salkussasi ovat Oulun hotellien lisäksi muutkin S-ryhmän hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa.

Tehtävän alueellisen vastuun vuoksi henkilön tulee asua Oulun seudulla.
Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus on tammikuun 2019 alusta.

Olet aktiivinen ja intohimoinen myyjä. Nautit uusien mahdollisuuksien kartoittamisesta ja asiakkaiden päivittäisestä kontaktoinnista. Osaat myös viedä kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta säännöllisesti. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta omatoimisuutta ja tulosnälkää.

Sinulta edellytämme:

- kokemusta b-to-b myynnistä sekä mieluusti matkailualalta
- huippumyyjän proaktiivista otetta asiakkuuksien hoidossa
- hyvää suullista ja kirjallista kieli- ja esitystaitoa
- positiivista ja energistä asennetta
- itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin
- kykyä myydä asiakkaillemme ratkaisuja
- yhteistyökykyjä sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden kanssa toimiessa
- matkustusvalmiutta
- soveltuvaa kaupallista koulutusta

Tarjoamme Sinulle:

- mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän dynaamisessa työyhteisössä
- näköalapaikan matkailu- ja ravitsemistoimialla
- hyvät myynnin tukitoiminnot
- tunnetut palvelukonseptit
- S-ryhmän hyvät henkilöstöedut sekä palkitsemisjärjestelmän
- S-ryhmän sisäiset urakehitysmahdollisuudet

Toivomme lisäksi, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja kykenet toimimaan alati muuttuvassa ympäristössä. Tuot myös aktiivisesti tiimiimme uusia ideoita ja kehität omalta osaltasi majoitus-, ravintola- ja kokousmyynnin eri prosesseja.

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskauppaan kuuluu lukuisia valtakunnallisia ravintolaketjuja sekä kaksi hotelliketjua, Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotels. S-ryhmän Sokos Hotels -ketjuun kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa sekä kahdeksan Radisson Blu Hotellia Suomessa. SOK Matkailukaupan ketjuohjaus vastaa Sokos Hotels -ketjun keskitetyistä toiminnoista, kuten markkinointi, myynti, kehitys ja revenue-toiminnot. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous-, tapahtuma- ja ravintolapalveluita kätevästi saman katon alla. Hotellien yhteydessä on kaupunkien parhaat ruoka- ja seurusteluravintolat sekä illanviettopaikat. Ketjujen lisäksi S-ryhmään kuuluu suuri joukko erillisravintoloita. Suomessa matkailu- ja ravitsemiskauppaa harjoittavat sekä alueosuuskaupat että SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.10 ja 17.10 klo 13-16 välisenä aikana myyntiryhmän päällikkö Tiina Kanninen, puh 050-440 3385.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 19.10.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.