(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Go On

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Grano toteuttaa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Grano palvelee valtakunnallisesti 27 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1100 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa.

Grano investoi tulevaisuuteen ja etsii myynnin ammattilaisia, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän ja kehittyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä palveluitamme asiakaslähtöisesti. Arvostamme kykyä tunnistaa asiakkaan haasteet ja löytää niihin parhaat ratkaisut Granon monipuolisesta palvelutarjoamasta.

Haemme nyt

5 MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työn sijainti ja työskentelyalue on räätälöitävissä henkilön asuinalueen mukaan ja henkilöitä haetaan aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.

Myyntipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu uusasiakashankinta sekä lisämyynti olemassa olevaan asiakaskantaan painopistealueena printtimarkkinointipalvelut, osana asiakkaan kokonaistarvetta. Voit olla jo valmis osaaja joka tuntee asiakaskentän ja painotöiden hinnoittelun kuin omat taskunsa tai olet ollut ostajan roolissa ja ymmärrät miten laaja tuote- ja palveluvalikoima helpottaa asiakkaan arkea, kun ongelma voidaan ratkaista yhden luukun -periaatteella. Arvostamme myös ymmärrystä ja kokemusta digitaalisten palveluiden merkityksestä graafisella toimialalla.

Myyntipäällikkönä pääset mukaan alati kehittyvään yritykseen, työskennellen osana kasvavaa organisaatiota yhdessä alan ammattilaisten kanssa, myyntisalkussa yrityksen monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima sekä valtakunnallinen palveluverkosto.

Haussa on siis asennetta ja intoa! Tekemisen halua ja oppimiskykyä. Uskallusta mennä hymy kasvoilla asiakkaalle kuin asiakkaalle. Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (suullinen – kirjallinen) ja englannin kielitaidostakaan ei ole haittaa. Kykyä löytää kaikkia osapuolia tyydyttäviä tuote- ja palveluratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja ongelmiin. Omatoimisuutta sekä intohimoa kehittää omaa osaamista ja työkenttää.

Mikäli olet myynnin ja markkinoinnin konkari tai nouseva kyky, laita hakemusta tulemaan Go On:in Helsingin työhakuportaaliin, www.go-on.fi. ja lähde mukaan kasvuun ja osaksi tulevaisuuden parasta myyntiorganisaatiota!

Hakuaikaa on 30.10. saakka ja käynnistämme haastatteluprosessin sopivien ehdokkaiden ilmaantuessa.

Lisätiedot: Armi Paasonen, Go On Helsinki, gsm. 040 776 7663, armi.paasonen@go-on.fi (tavoitettavissa puhelimitse parhaiten arkisin klo 11-12)

Hakemukset tehtävään lähetetään Helsingin Go On:ille osoitteessa: https://go-on.fi/tyopaikat/myyntipaallikko-8073/