(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
RKW Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Vastaat oman asiakaskunnan b-to-b -myynnistä merkittäville kotimaisille ja kansainvälisille teollisuusasiakkaille.

Vastaat oman asiakaskunnan b-to-b -myynnistä merkittäville kotimaisille ja kansainvälisille teollisuusasiakkaille. Teknisten pakkauskalvojen asiantuntijamyynnissä korostuu pitkäjänteisten asiakassuhteiden luominen ja kehittäminen, taito kommunikoida teollisuusasiakkaiden oston ja teknisten ammattilaisten kanssa sekä matkustusvalmius lähinnä Euroopassa. Teet tiivistä yhteistyötä oman myyntiorganisaation ja ulkomaisten agenttien kanssa, raportoit myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä myynnillistä asennetta, kykyä oppia teknisten pakkauskalvojen hyödyntämismahdollisuudet ja löytää asiakkaillemme tehokkaita pakkausratkaisuja. Sopiva teknillinen tai kaupallinen koulutustausta, kiinnostus menestyä vientimarkkinoilla ja hyvä ruotsin ja/tai englannin kielen taito antavat erinomaiset lähtökohdat kehittyä vientimyynnin ammattilaiseksi. Muu kielitaito on luonnollisesti sinulle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja RKW Finland Oy:n myyntijohtaja Timo Peltoniemi, puh. 0400 378 956. Hae tehtävää 15.10.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-13110.