(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Telko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Vahvistamme myyntitiimiämme Suomessa, oletko etsimämme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

muoviraaka-aineiden myyntiin

Olet ammatillisen urasi alkuvaiheessa, sinulla on muutaman vuoden työkokemus ja haluat kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Sinulla on muovitekniikan AMK -tasoinen tutkinto tai vastaava muu koulutus ja jo kokemusta toimimisesta muoviteollisuuden arvoketjussa muovialan yrityksissä esim. muovituotteiden valmistajalla, raaka-aineiden valmistajalla, kone- tai muotinvalmistajalla tai muovituotteiden suunnittelusta. Hallitset sujuvasti englannin kielen ja olet valmis oppimaan uutta ja kasvamaan Telkon kansainvälisessä ympäristössä.

Aluksi vastaat jo olemassaolevista pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista, jatkossa vastuusi kasvaa isompiin asiakkaisiin ja uusasiakashankintaan. Olet aktiivinen ja valmis ratkaisemaan asiakkaan ongelmia – tämä edellyttää valmiutta useampaan matkapäivään viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Telkosta myyntijohtaja Juri Kopponen, puh. 040 0590744 tai konsultti Juha Saastamoinen, puh. 040 5755566. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi su 14.10.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@jpsmanagement.fi