(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Haemme nyt Vantaan Koivuhakaan sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet innostava ja energinen myyntitiimin vetäjä ja toimit myyntikonttorin tulosvastuullisena esimiehenä.  Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita sekä vastaat myyntikonttorin toimintojen sujuvuudesta.

Olet tärkeä osa Etelä-Suomen myyntipäällikköryhmää ja yhdessä tiimisi kanssa varmistat asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen tai kaupallinen koulutus sekä näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Aikaisempi esimieskokemus erityisesti myynnin tehtävissä on etu. Sinulla on positiivinen asenne, olet aktiivinen ja nautit haasteista. Erinomaisten vuorovaikutustaitojesi ansiosta sinulla on vahva verkosto ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös pääkaupunkiseudun talousalueen asiakaskuntamme tuntemusta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Toni Orela p. 050 568 2215.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi Työ- ja ura –sivujen kautta 14.10.2018 mennessä.