(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LeaseGreen Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Liiketoiminnan kasvaessa haemme kahta myyntipäällikköä teollisuuden ja kiinteistöjen asiakaskohderyhmille

Tehtävänkuva:

Myyntipäällikkönä vastuullasi on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen myyntityö. Tarjoat LeaseGreenin tehokkuuspalvelua, joissa etsitään parhaat ratkaisut energiantuotantoon, energian käytön tehostamiseen, sekä hyödynnetään modernia IOT- tekniikkaa olosuhteiden etähallinnassa. Asiakaskohderyhmänä kiinteistöpuolen myyntipäälliköllä ovat yksityiset kiinteistöyritykset. Teollisuuspuolen myyntipäällikkö vastaa teollisuusasiakkuuksista, jotka hallinnoivat eri teollisuuden kiinteistöjä ja prosesseja. Myyntityön lisäksi toimit asiakkaidesi yhteyshenkilönä ja vastaat heille tuotettavista energiatehokkuusprojekteista yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Työsi painopiste on uusasiakashankinnassa; kontaktoit itsenäisesti ja aktiivisesti prospektiasiakkaita ja työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa. Myynnin tueksi on rakennettu älykkäät prosessit, joilla pystytään kohdentamaan asiakaskontaktit tehokkaasti ja laadukkaasti. Kiinteistöpuolella työskentelet pääsääntöisesti Etelä-Suomen toimialueella. Teollisuusasiakkaiden parissa työskentelet koko Suomen alueella. Tehtäviä hoidetaan Helsingin toimipisteeltä käsin.

Yleistä:

Teollisuuden asiakassegmentissä menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta investointihankkeiden projekteista, ja teollisuuden prosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Kiinteistöasiakassegmentissä osaat hahmottaa teknis-taloudellisesti kannattavimmat toimenpiteet asiakkaan kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Aikaisempi työkokemus energiatehokkuusalalta (talotekniikan, kunnossapidon ja kiinteistöjen energiaratkaisuista) katsotaan eduksesi. Olet ratkaisumyynnin osaaja, eli myynnin prosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja kykenet itsenäisesti toimimaan asiakaskentässä. Työssäsi sinua tukevat asiantuntevat suunnittelijat ja muu tiimi, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä. Tarjoat asiakkaille elinkaarihyötyjen kautta parasta mahdollista ratkaisua. Myyntiprosessit ovat pitkiä, mikä edellyttää sinulta kykyä pitkäjänteisyyteen ja konsultoivaan myyntityyliin. Olet tottunut laskemaan vaativia tarjouksia ja käytät sujuvasti yleisimpiä IT-järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen myynnin tehtävän kotimaisessa ja kasvavassa yrityksessä
- Mielenkiintoiset kiinteistötekniikan ja energiatehokkuuden ratkaisut myytäväksesi, joilla voit aidosti tuoda lisäarvoa asiakkaillesi
- Palvelut, joilla on ympäristöystävälliset ja ajankohtaiset arvot
- Kasvavan ja innovatiivisen organisaation urakehitysmahdollisuudet
- Asiantuntevan tiimin työsi tueksi
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen, hyvän työilmapiirin ja aktiivisen yhteisön

Odotamme sinulta:

- Kokemusta asiantuntijamyynnistä mielellään suurista investointiprojekteista
- Ratkaisumyynnin kokemusta erityisesti teollisuuden toimialalta tai kiinteistöpuolelta
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi energiatuotannon, rakennustekniikan, konetekniikan tai tuotantotalouden koulutusohjelmasta)
- Kykyä hahmottaa LeaseGreenin kattavat energiansäästöratkaisut, aikaisempi työkokemus energiatehokkuusalalta katsotaan eduksi
- Pitkäjänteistä työotetta ja palveluhenkistä asennetta
- Hyviä IT-taitoja (Office ja CRM)

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 30.09.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.