(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Rentto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Kiinnostaako kiinteistöbusiness? Rentto Oy hakee myyntipäällikköä! 

Voit olla etsimämme myyntipäällikkö, jos olet ulospäin suuntautunut, tavoitteellinen ja aktiivinen persoona. Autoilet mielelläsi ja tunnet toimialuettamme, Hyvinkää - Riihimäki - Hämeenlinna. Olet mahdollisesti jo kokenut asunto- tai toimitilavuokrauksen ja -myynnin ammattilainen. Asiakkaiden tavoitteleminen puhelimitse ja muilla, nykyaikaisilla kommunikaatiotavoilla, on tuttua. Verkostosi ovat kunnossa ja sinulla on tehtävän kannalta sopivaa kokemusta ehkä usealtakin eri toimialalta. 

Voit myös olla tulevaisuuden tähti, jolla on oikea asenne sekä halu oppia ja onnistua. Kumpi tahansa, tarjoamme mahdollisuuden osallistua hyvinkääläisen perheyrityksen kasvuharppaukseen. 

Räätälöimme sopivalle henkilölle tehtävän, joka sisältää mm. vuokrattavien tilojen esittelyä kohteessa. Palvelukonseptiimme kuuluu myös suunnitella tilaratkaisu vuokralaisehdokkaan kanssa. Uusien, potentiaalisten vuokralaisten kartoittaminen ja kontaktointi eri medioita hyödyntäen on oleellista. Ajantasaiset markkinointimateriaalimme ja -toimenpiteemme auttavat sinua tehtävän hoidossa.