(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

RTK-Palvelu kasvaa! Etsimme nyt mukaan myynnin tukitiimiimme

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Myyntipäällikkönä työskentelet osana viisihenkistä myynnin tukitiimiä. Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat RTK-Palveluun saapuvien tarjouspyyntöjen käsittelystä sekä tarjousten laatimisesta yhdessä myyntisuunnittelijoiden kanssa. Työ on luonteeltaan back-office tyyppistä.

Toimit läheisessä vuorovaikutuksessa palvelutuotannon sekä kenttämyyntitiimin kanssa. Työpisteesi voi sijaita Turussa, Pääkaupunkiseudulla   tai Raumalla. Tämä on sovittavissa.

Toivomme Sinulta kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta oma-aloitteista asennetta ja kykyä selvittää asioita itsenäisesti.

Paineensietokykyä tarvitaan tiukkojen aikataulujen puitteissa työskentelyssä. Työkielemme on suomi, mutta odotamme Sinulta myös sujuvaa englannin kirjallista taitoa. Muista kielistä plussaa.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen kiinteistöpalvelualalta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, vakavaraisen kotimaisen yrityksen sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoaman etuohjelman.

Vahvasti kehittyvä kiinteistöpalveluala työllistää tällä hetkellä yli 100 000 työntekijää kaikkialla Suomessa. Maahamme rakennettaan joka päivä lisää asuntoja, hotelleja, sairaaloita, kouluja, kauppakeskuksia ja nämä tilat tarvitsevat huoltajansa. Niin kauan kuin on taloja, on myös työtä kiinteistöpalvelualalla.

RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään.

Lisätietoja antaa Aluemyyntijohtaja Jari Laiho jari.laiho@rtkpalvelu.fi tai 0440530708