(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

PDX+ on Suomen johtava kiinteistönvälitysjärjestelmä, jota käyttää yli 300 yritystä, 280 toimistoa ja yli 1950 välittäjää. Asiakasyrityksemme vaihtelevat pienistä yrityksistä aina isompiin ketjuihin. Lisäksi palvelemme rakennusliikkeitä PDX Construction -ohjelmalla, joka on uudiskohteiden asuntomyynnin ja –markkinoinnin työkalu.

Vahvistamme myyntiämme ja haemme Myyntipäällikköä vastaamaan B2B-uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hallitusta hoidosta. Aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan ohella osallistut osana tiimiä myös ohjelmiston kehittämiseen, alan tapahtumiin, asiakkaiden kouluttamiseen ja perehdyttämiseen.

Olet taitava asiakassuhteiden kehittäjä ja ennen kaikkea aikaansaava suunnannäyttäjä, joka omalla aktiivisuudella ja esimerkillä vahvistaa tiimiämme. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja johtamaan omaa työtäsi haastavassa ympäristössä. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa. Hahmotat helposti kokonaisuuden ja olet toimeen tarttuva tekijä, jolla on näkemystä ja kokemusta palveluiden käyttäjälähtöisestä suunnittelusta. Toivomme aitoa kiinnostusta digitaalisiin palveluihin. Et pelkää tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia, sillä työssäsi pääset näkemään ja vaikuttamaan alan muutoksiin.

Sinulla on useamman vuoden kokemus myyntityöstä sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito. Aikaisempi kokemus asumisen toimialalta ja suoritettu LKV-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Suomen suosituimman asumisen palvelun parissa. Koti on meille kaikille tärkeä osa elämää. Asuminen muuttuu nopeasti, jotkut puhuvat jopa murroksesta. Me edistämme suomalaisten mahdollisuuksia asua juuri itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Meillä on sanomalaisten hyvät edut ja kivat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työskentelet viihtyisissä tiloissa Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää Sanoma Digitalista työnantajana: http://ura.oikotie.fi/.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 5.8.2018 täyttämällä hakulomake osoitteessa www.oikotie.fi/työpaikat (hakusana Sanoma).  Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Saarelainen  torstaina 12.7., torstaina 19.7. sekä tiistaina 24.7. klo 10-15, puh.  050 464 7112.