(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
iLOQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Vahvan kasvumme jatkuessa, etsimme uutta avainpelaajaa joukkoomme.

iLOQin strategiana on myydä tuotteita jälleenmyyntikanavamme kautta, joka tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelua. iLOQin oma myyntitiimimme tukee ja kouluttaa jälleenmyyjiä ja suunnittelijoita, sekä auttaa loppuasiakkaita tarvekartoituksessa ja tuo esille järjestelmämme tarjoamia mahdollisuuksia.

Vastaat Varsinais-Suomen alueen jälleenmyyntikanavan hoidosta ja loppuasiakkaidemme tukemisesta. Työskentelet aktiivisesti kentällä kartoittamalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä hoitamalla ja kehittämällä olemassa olevia jälleenmyynti- ja loppuasiakassuhteitamme. Osallistut tuotteidemme ja ratkaisujemme markkinointiin, osallistumalla aktiivisesti myös alan messuille ja tapahtumiin. iLOQilla arvostamme vahvaa tiimityötä, joten toimit tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin kanssa.

Arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta teknisen ratkaisumyynnin toteutuksesta. Olet ennen kaikkea innostunut ja kiinnostunut aktiivisesta asiakastyöstä ja motivoidut asiakkaille tuotettavista kokonaisratkaisuista sekä hyvistä tuloksista. Työssä menestymistäsi auttaa lukkoalan toiminnan tunteminen ja kiinnostus alan ennakkoluulottomaan kehittämiseen. Sinulla on energinen, itseohjautuva, ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen työote. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla löytyy myös hyvää sosiaalista pelisilmää. Sujuvan suomen kielen lisäksi katsomme muun kielitaidon eduksesi.

Etsimme myyntipäällikköä, mutta samalla myös sydäntä, persoonaa ja tyyppiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän teknologiamurroksen johtavassa kasvuyrityksessä. Liity joukkoomme!

Tiedusteluihin vastaa viikoilla 26 ja 31-32 Mercuri Urvalissa Sanna Aikio p. 040 717 9796 ja iLOQ Oy:ssa Suomen myyntijohtaja Toni Päivinen, p. 040 317 0232. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.