(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

OP Yrityspankki on kaikenkokoisten yritysten pankki, joka tarjoaa finanssialan parasta asiantuntemusta asiakkaidensa kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. Meillä on laaja palveluvalikoima yritysten koko elinkaaren tarpeisiin. Yritysasiakkaat -liiketoiminta-alueemme kattaa yritysasiakkuuksien hoidon pääkaupunkiseudun pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina suuriin valtakunnallisiin yritys- ja instituutioasiakkaisiin sekä Baltian yritysasiakkaisiin asti.

Haemme nyt vakituiseen tehtävään Helsinkiin myyntipäällikköä vastaamaan laaja-alaisen myynnin toteutumisesta ja Cash Management –palveluiden kilpailukyvystä.

Myyntipäällikkö, Cash Management

Myyntipäällikkönä vastaat Cash Management –palvelujen kilpailukyvystä OPn strategisten tavoitteiden mukaisesti. Toimit CM-palvelujen tuotevastaavana ja asiantuntijatukena varmistaen laaja-alaisen myynnin onnistumisen vaativissa asiakasratkaisuissa. Pidät yllä markkinatietoa ja välität sitä relevanteille tahoille sekä huolehdit CM-palveluiden myyntimateriaalin ajantasaisuudesta. Osallistut uusien tuotteiden, toimintatapojen ja ratkaisumallien kehittämiseen tuottamalla ideoita ja tunnistamalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulla on vankkaa kokemusta ja syvällistä ymmärrystä Cash Management –palveluista ja yritysten rahavirroista. Olet rohkea ja sinulla on myynnillistä näkemyksellisyyttä, jolla on kykyä hahmottaa ja konseptoida uusia ratkaisuja. Osaat kyseenalaistaa ja hakea ratkaisuja yli organisaatiorajojen. Verkostoidut sujuvasti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot myös englannin kielellä.

Tässä tehtävässä pääset keskeiseen rooliin Cash Management –palvelujen asiakasratkaisuissa ja kilpailukyvyssä. Saat mahdollisuuden olla luomassa uutta yhteistyössä alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkö Antti Niemelä kertoo sinulle mielellään puhelimessa lisää: 050 523 9042 (ma-ti 23.-24.7. klo 12-13). Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse Antille antti.niemela(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.7.2018 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.