(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Anonyymi työnantaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

jalostamaan aktiivisen markkinoinnin kautta tulevat liidit kaupoiksi.

Etsimämme henkilö on B2C myynnin rautainen ammattilainen, jolla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä pientalopuolen teknisestä myynnistä Suomessa. Toimessasi olet vastuussa vuosittaisen liiketoimintatavoitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Pidät huolen asiakkaiden kontaktoinneista, asiakastapaamisista, tarjousten laadinnasta, seurannasta ja sopimusneuvotteluista lopulliseen kaupan tekoon.  Olet osana yrityksemme pohjoismaista Nordic-liiketoimintayksikköä.

Toteutat pientalopuolen kasvustrategiaa luomalla kilpailukykyisen myyntikonseptin vastaamaan kotitalouksien tyypilliseen ongelmaan. Tehtäviisi kuuluu myös laatia toimintasuunnitelmia, jotka johtavat markkinaosuuden kasvuun ja liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumiseen. Ylläpidät hyvää yrityskuvaa tarjoamalla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja ajan tasalla olevaa tietoa palveluistamme.  Sinulla on ammattimainen ote työhösi ja ymmärrät perusteellisesti asiakkaidemme tarpeita ja haasteita. Toimistosi on joko Pirkanmaalla tai Pääkaupunkiseudulla.

Sinulla on vahva aiempi kokemus pientalopuolen B2C myynnistä rakennustuotteiden tai -palveluiden osalta sekä laaja kontaktiverkosto. Suhtaudut intohimoisesti asiakastyöhön ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme ongelmista. Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen tekijä ja pystyt työskentelemään sekä yksin että ryhmässä. Tekninen peruskoulutus ja englannin sekä ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.  Olet valmis runsaaseen liikkumiseen pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme mielenkiintoisen pelikentän, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden edetä urallasi. Tartu haasteeseen!

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Research Consultant Terhi Nikkilä p. 050 410 0196 (9.7.–22.7. välisenä aikana Research Consultant Ella Raskila p. 050 595 9350). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.7.2018 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.