(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme myyntipäällikköä vastaamaan Carrot Pirkanmaa Oy:n henkilöstöpalveluiden myynnistä.

Tehtävän kuvaus

Haemme uusasiakashankintaan sekä olemassa olevien asiakkaiden ylläpitoon vastuullista myyntipäällikköä monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin tarjoamaan räätälöityjä henkilöstöpalveluita ja -ratkaisuja. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata organisaation B2B myynnistä Pirkanmaalla, mikä edellyttää vahvaa tahtoa tehdä myyntityötä ja löytää asiakkaalle sopivat ratkaisut. Tavoitteenasi on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, sekä pitää huolta jo olemassa olevista asiakkuuksista. 

Odotamme sinulta

Tuleva myyntipäällikkömme on intohimoinen myynnin ammattilainen, taitava verkostoituja jolla on sana hallussa. Olet kuin kala vedessä erilaisissa tilanteissa ja eri toimialoilla olevien asiakkaiden kanssa. Olet aidosti kiinnostunut henkilöstövuokrauksesta ja ylipäätänsä rekrytointiliiketoiminnasta. Aikaisempi alan kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä. Ennen kaikkea olet myyjä ja vakuuttava neuvottelija. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyvyn pitää useat langat käsissä samaan aikaan. Tehtävässä menestyvänä myynnin ammattilaisena kartoitat ja ymmärrät asiakkaan tarpeita ja osaat etsiä niihin ratkaisuja energisellä ja aikaansaavalla asenteellasi.

Edellytämme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä ja aikatauluja. Toivomme sinun olevan vastuuntuntoinen ja itseohjautuva tekijä, joka raivaa tiensä kohti annettuja tavoitteita. Puhelin on sinulle tuttu työväline ja luurin nostaminen korvalle sujuu jouhevasti. Arvostamme kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan, sekä Pirkanmaan talousalueen tuntemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja aikaansaavan työyhteisön taustatueksesi innovatiivisen ja kasvavan kotimaisen yrityksen palveluksessa. Saat tarvittavan koulutuksen työhön sekä monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään itseäsi. Tarjoamme sinulle myös kykyjäsi vastaavan kilpailukykyisen palkan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinnostuitko?

Laita hakemusta tulemaan oheisesta linkistä www.carrot.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Carrot Pirkanmaan aluepäällikkö Satu Kivekäs, 040 6899111, satu.kivekas@carrot.fi .