(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme nyt aktiivista b2b-myynnin ammattilaista johtamaan kenttämyynnin tiimiä Helsingin toimipisteeseen

Tehtävänkuva:

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat myyntitiimin johtamisesta omalla esimerkilläsi, eli ohjaat myyjiä lähiesimiehen roolissa sekä osallistut operatiiviseen myyntityöhön. Vastuullasi on noin 10 myynnin ammattilaisesta koostuva tiimi. Vastaat monipuolisten myyntiprojektien läpiviemisestä, tiimin tuloksesta sekä laadullisten mittareiden täyttymisestä. Toimit kenttämyyjien lähiesimiehenä ja valmentavalla otteella tuet tiimisi päivittäistä tekemistä, kannustat kohti entistä parempia tuloksia sekä kehität tiimisi toimintaa ja osaamista. Vastuullesi kuuluu myös raportointi sekä osana myyntijohtoa osallistut palavereihin kansainväliselläkin tasolla.  Myyntityössä konsultoit yritysjohtoa luotonhallinnan ulkoistamisen ja tehostamisen eri vaihtoehdoista ja tarjoat heille kokonaisvaltaisia saatavien hallinnan ratkaisuja. Asiakaskunta koostuu julkisen sektorin organisaatioista sekä keskisuurista ja suurista yritysasiakkaista, minkä johdosta osallistut myös asiakkaidesi liiketoiminnan kehittämiseen oman tuoteryhmäsi osalta. Työskentelet asiakasrajapinnassa pääkaupunkiseudulla sekä viihtyisissä toimitiloissa yrityksen pääkonttorilla Helsingissä.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta aktiivisesta BtoB- ratkaisumyynnistä, sekä tuloshakuista työskentelyasennetta. Ymmärrät yritysten taloushallinnon prosesseja ja kykenet tarjoamaan rohkeasti laajoja riskienhallinnan ja perinnän ratkaisuja asiakkaallesi. Aikaisempi kokemus myyntitiimin menestyksekkäästä johtamisesta ja lähiesimiestyöstä katsotaan eduksesi. Sinulla on selkeä näkemys siitä, mitä hyvä asiakastyytyväisyys vaatii ja miten myyntijoukkoa johdetaan edestä käsin kohti huippusuorituksia. Esimiehenä olet innostava ja positiivinen - saat johdettavaksi osaavan ja sitoutuneen myyntitiimin, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Suhtaudut muutoksiin myönteisesti ja työskentelytyylisi on proaktiivinen sekä johdonmukainen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn tunnetussa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- Tuloshakuisen tiimin johdettavaksesi
- Ajankohtaiset ja laadukkaat palvelut myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen
- Myyntijohdon täyden tuen tehtävässä menestymiseen
- Nuorekkaan ja energisen työyhteisön
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen (aluksi takuupalkka)
- Vapaan autoedun

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta ja myyntihenkisyyttä
- Kokemusta ratkaisukeskeisestä BtoB-myynnistä
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Kielitaitoa (englanti välttämättömyys, ruotsi on etu)
- Kiinnostusta kehittyä luotonhallinnan alalla
- Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 25.06.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.