(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme nyt myyjien motivoimisesta syttyvää myyntipäällikköä uuteen tiiminvetotehtävään

Tehtävänkuvaus:

Keskeisin vastuualueesi on johtaa ja ohjata 16-henkistä tiimiäsi. Tiimisi koostuu pääosin aktiivisista yritysmyyntiä tekevistä, mutta myös myynnin tukitehtävissä työskentelevistä henkilöistä.  Ohjaat tiimiläisiäsi yksilöllisellä otteella kohti tavoitteita. Sparraat myynnissä, osallistut yhdessä myyjien asiakastapaamisiin kentällä ja motivoit itsenäisiä kenttätyöskentelijöitä toimimaan Mesvacin toimintamallien mukaisesti.  Yhteistyö asennus- ja huolto-organisaation, asiakashoitotiimin ja tehtaiden kanssa on olennainen osa työnkuvaasi. Lisäksi 6 päättäjästä koostuva Mesvacin johtoryhmä kasvaa yhdellä henkilöllä sinun tullessasi taloon, joten pääset vaikuttamaan yrityksen yleisiin toimintamalleihin ja suunnittelemaan tulevaisuutta.  Pääasiallinen tavoitteesi on olla lähellä tiimiäsi ja sen jokaista yksilöä, sekä ohjata heidän päivittäistä tekemistään positiivisella sekä inspiroivalla otteella.  Tiimiläiset työskentelevät ympäri Suomea, joten työssä matkustetaan paljon.

 

Yleistä:

Tehtävässä menestymisen tärkein edellytys on osaaminen yritysmyynnin ja myyjien johtamisesta.  Motivoidut yksilöiden johtamisesta ja haluat löytää jokaisen tiimisi myyjän kanssa hyvän yhteyden. Eduksi on, mikäli olet aiemmin toiminut myynnissä teknisillä toimialoilla (esim. rakennusala ja teollisuus), jotta ymmärrät tiimiläistesi arjen ja mahdolliset asiakashaasteet parhaiten ja pystyt siten olemaan konkreettisesti avuksi.  Tiimin asiantuntijuus on kuitenkin niin korkealla tasolla, että opit myös paljon heiltä, joten riittäähän sinulla halukkuutta omaksua uusia asioita?  Tehtävään ja itse organisaation toimintaan tarjotaan kattava perehdytys ja jatkuva tuki. Työskentelet Jorvaksen konttorilta käsin, mutta elämäntilanteeseesi sopii viikoittainen matkustelu myös pk-seudun ulkopuolelle.

 

Tarjoamme sinulle:

- Vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- Osaavista ammattilaisista koostuvan tiimin johdattavaksesi
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut
- Paikan johtoryhmässä ja hyvät vaikutusmahdollisuudet

 

Odotamme sinulta:

- Kokemusta BtoB-myynnistä, mieluiten tekniseltä toimialalta
- Näyttöjä menestyksekkäästä myyntitiimin esimiestyöstä
- Erinomaisia motivointitaitoja ja kykyä inspiroida tiimiä
- Kykyä hahmottaa koko yrityksen toiminta ja toimia Mesvacin arvomaailman pohjalta
- Matkusteluvalmiutta Suomessa ja englannin kielen osaamista

 

Työsuhde alkaa kattavalla perehdytysjaksolla sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 20.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Tiia Willman, puh. 0400 499 549 tai sähköpostitse tiia.willman@empore.fi