(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Myynninmaailma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt Ouluun perustettavaan yksikköön myyntipäällikköä


Tehtävänkuvaus:

Seinäjokelaislähtöinen Myynninmaailma avaa uuden toimipisteen Ouluun tämän vuoden elokuussa. Myyntipäällikkönä vastaat myynnin kasvattamisesta alueellasi, tarjoat yritysasiakkaille myynnin ja markkinoinnin tehostamispalveluja. Alkuvaiheessa tärkein tehtäväsi on toiminnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin Oulussa ja sen lähialueilla, eli prospektoit, kontaktoit ja tapaat aktiivisesti eri toimialojen yrityspäättäjiä. Avaat ovia ja viet myyntiprojekteja määrätietoisesti eteenpäin yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä antaa sinulle näyttöjen kautta mahdollisuuden urapolkusi kehittämiseen - Sinulla on mahdollisuus toimia tulevaisuudessa Oulun yksikön tiiminvetovastuussa, ja tämän takia toivomme asemapaikkasi olevan Oulu.


Yleistä:

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta kentällä tapahtuvasta yritysmyyntityöstä. Herätät luottamusta vakuuttavalla olemuksellasi, hyvillä vuorovaikutustaidoillasi sekä suoraviivaisilla toimintatavoillasi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Osaat nähdä asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet ja kehityskohdat sekä keskustella mahdollisista haasteista yritysten päättäjien kanssa. Työskentelyäsi tukee soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupalliselta alalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Saat työkalupakkiisi eteenpäin pyrkivän yritysilmapiirin, valmiin konseptin, asiakkaalle todellista hyötyä tuottavan palveluvalikoiman sekä innostuneen ja osaavan organisaation tuen. Työssäsi pääset tuomaan omaa osaamistasi sekä persoonaasi työyhteisöön, joka koostuu myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoista.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
- Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoisen toimialan ja kasvavat markkinat
- Kilpailukykyisen ja valmiin konseptin myytäväksesi
- Osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Kannustavan työyhteisön tuen

Odotamme sinulta:

- Kokemusta ja näyttöjä onnistumisista B2B-myyntityössä sekä uusasiakashankinnassa
- Vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa päättäjät ja luoda kestäviä asiakassuhteita
- Pitkäjänteisyyttä ja halua saavuttaa asetetut tavoitteet
- Hyviä verkostoitumistaitoja ja valmiita kontakteja Oulun BtoB-markkinasta
- Halua työskennellä tiimissä ja hyödyntää asiantuntijoiden tukea

Tehtävän suunniteltu aloitusajankohta on elokuussa 2018.

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 20.06.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.

---

Empore on vuonna 2008 perustettu myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä näihin liittyviin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin erikoistunut rekrytointi- ja työnhakuyritys. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Rekrytoimme vuosittain ympäri Suomen satoja henkilöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Perinteisten hakutapojen lisäksi tarjoamme ratkaisuja rekrytointien suunnitelmalliseen ennakointiin. www.empore.fi