(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsimme Accountor Enterpriselle kunnianhimoista ja myyntiorientoitunutta Sales Manageria myymään liiketoimintaratkaisuja julkishallinnon asiakkaille. Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta - ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä.

Sales Managerina olet vastuussa Accountor Enterprise Solutions Oy:n uusien myyntihankkeiden hankkimisesta, ja niiden clousaamisesta. Tukenasi hankkeiden hoidossa on osaava ja innostava presales, telesales - ja markkinointiorganisaatiomme. Olet nopea oppimaan, kovalla energialla ja määrätietoisuudella varustettu huippumyyjä, jolta löytyy intohimoa, uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa ja periksiantamattomuutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ratkaisujemme pohjautuvat markkinoiden parhaisiin pilviplatformeihin (Microsoftin Dynamics 365 ja NetSuite).

Panostamme Accountor Enterprisessa siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus. Olemme kasvuyritys ja osa 2300 henkilöä työllistävää Accountor -konsernia ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia  ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Helsingissä tai Tampereella. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Pakarinen. Saat Jarin parhaiten kiinni 5.6 klo 10-11 ja 13.6 klo 14-15 numerosta 050 349 8096. Myös henkilöstöpäällikkö Anu Valtanen vastaa kysymyksiisi numerosta 040 832 0645. Täytä hakemus 17.6 mennessä osoitteessa: https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.