(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Sinä myynnin ammattilainen! Oletko nälkäinen, idearikas ja tuloshakuinen? Etsitkö tehtäviä monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä valtakunnallisen palveluverkoston parissa, loistavaa työporukkaa unohtamatta? Haluaisitko kuulua osaksi konsernia, jossa työskentelee lähes 1000 ammattilaista ja jossa kasvu ja kehitys jatkuvat edelleen? Tässä on mahdollisuutesi!

Etsimme nyt Granolle huipputyyppiä Myyntipäällikön tehtävään vakinaiseen työsuhteeseen, vahvistamaan Jyväskylän joukkoja!

TEHTÄVÄN KUVAUS

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat oman myyntisalkkusi kasvattamisesta ja huolehdit alueesi asiakaskunnasta. Menestyksen avaimien lisäksi Grano tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia palvelukokemuksia, joista jokainen myyntitiimin jäsen vastaa omalla ratkaisulähtöisellä asenteellaan, asiakaspalveluhenkisyydellään ja vuorovaikutustaidoillaan. Töitä tehdään yhteisten tavoitteiden eteen rennossa ja mukavassa myyntitiimissä.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Toivomme sinulta kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset, etsiä uusia tapoja tehdä tuloksellista myyntityötä ja ennen kaikkea aitoa halua palvella asiakkaita asiantuntevasti ja proaktiivisella otteella. Keski- ja Itä-Suomen alueen yritykset ja ihmiset ovat sinulle tuttuja, tunnet olevasi siellä omiesi parissa. Haluat auttaa alueen yrityksiä menestymään Granon palveluiden avulla.

Granolla työskennellään pilke silmäkulmassa, nähdään haasteiden tilalla ratkaisuja ja vastataan ainutlaatuisella tuote- ja palveluvalikoimalla asiakkaiden tarpeisiin. Olet energinen, innovatiivinen ja nälkäinen – haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet ja haaveissa siintää jopa parhaan myyjän titteli. Granolla myös haaveista tehdään totta!

Toivomme sinulta aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Viestit sujuvasti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

HAKUOHJEET

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Myythän itsesi meille jo hakemuksessasi, haluamme kuulla, miksi palkkaamme juuri sinut osaksi Granon loistavaa porukkaa!

Rekrytoinnista vastaa WorkPower Oy. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen WorkPowerin järjestelmän kautta viimeistään 17.6 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja:

Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori

040 630 8101

jenni.kempas@workpower.fi

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 24 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. www.grano.fi