(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Meillä asuntokauppa käy hyvin ja kasvatamme markkinaosuuttamme. Tästä syystä tarvitsemme lisää myynnin ammattilaisia toimipisteisiimme Tampereelle   Myyntipäällikköä   Tule mukaan kasvuumme. Vastaat oman aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan ohella osaltasi myös uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, tukemisesta ja kannustamisesta.
Sinulla on kaupallinen tai kiinteistöalan koulutus sekä useamman vuoden kokemus kiinteistönvälittäjän tehtävistä. Olet suorittanut LKV-tutkinnon ja sinulla on kokemusta myös uudiskohteiden myynnistä. Olet dynaaminen, aikaansaava ja ennen kaikkea suunnannäyttäjä, joka omalla aktiivisuudellasi ja esimerkilläsi vahvistat tiimiämme.
Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, henkilökohtaisen provision, vapaan autoedun ja muut edut sekä erittäin mielenkiintoisen työn kasvuhakuisessa ja menestyvässä ammattilaistiimissä, jossa on erinomaiset tukipalvelut sekä muut menestymisen edellytykset.
Mikäli kuvaus tuntui omalta, olet etsimämme henkilö!
Lisätietoja antaa myyntijohtaja Panu Paanila, p. 0400 722 422. Jätä luottamuksellinen hakemuksesi ja CV 22.6.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9bce6e87.