(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Sahala Works Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

HAEMME OSAAVAAN JOUKKOOMME ENERGISTÄ

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä avaintehtävässä tulet vastaamaan asiakkaille merkittävien lämmönvaihdinratkaisujen myynnistä sekä Suomessa että ulkomailla.  Asiakasryhmiämme ovat ydinvoimalat, konventionaaliset voimalat ja biovoimalaitokset sekä sellu-, petrokemian- ja kemianteollisuus. Myytävien projektikokonaisuuksien kokoluokka vaihtelee, pitäen kuitenkin aina sisällään asiakkaiden omaan liiketoimintaan lisäarvoa tuovia ratkaisuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä ymmärrystä sekä sujuvaa yhteistyötä myyntikollegoiden, suunnittelun ja tuotannon kanssa.

Sinulla on kokemusta ja vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä teknologiakokonaisuuksien myynnistä sekä kokemusta lämmönvaihtimien valmistuksesta, suunnittelusta tai myynnistä. Olet otteeltasi itsenäinen ja asenteeltasi määrätietoinen. Pystyt huomioimaan asiakkaan tarpeet ja tuomaan tarjottaviin kokonaisratkaisuihin asiakkaalle tärkeää lisäarvoa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja hyvä englannin kielen taito. Olet valmis runsaaseen matkustamiseen sekä Suomessa että ulkomailla. Toimipisteesi on joko Varkaudessa tai Lahdessa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alansa vahvaksi asiantuntijaksi ja luoda ura kansainvälisessä ja monin tavoin energisessä teknologiaympäristössä                                         

Lisätietoja saat soittamalla Sahala Works, toimitusjohtaja Janne Hämäläinen puh. 0400 220 132 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.6.2018 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.