(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Länsi-Suomen tiimissämme on nyt yksi paikka avoinna uusia haasteita kaipaavalle energiselle Myyntipäällikölle!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Myyntipäällikön tehtävässä tapaat paljon asiakkaita ja olet aktiivisesti heihin myös yhteydessä, tavoitteenasi löytää asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja eri kiinteistöpalveluistamme. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja odotamme sinulta vastavuoroisesti vastuunkantamista sekä myynti- ja yrittäjähenkisyyttä. Lähin toimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta liikut paljon asiakkaissa koko Länsi-Suomen alueella. Raportoit tehtävässä alueen tiimin vetäjälle.

Työ edellyttää oikeanlaista ja myynnillistä asennetta sekä erinomaista suomen kielen taitoa että englannin kielen perusteita. Myyntialueen tunteminen on tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset tehtävässä myös autoa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja työaikasi ajoittuvat arkeen klo 8-17 välille, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa. Tehtävä alkaa elokuussa 2018.

Etsimme Myyntipäällikköä, joka nauttii aidosti itsensä haastamisesta sekä myynnillisten tavoitteiden ylittämisestä. Olet vakuuttava esiintyjä ja viet myyntiprosessit loppuun oikomatta siitä mistä aita on matalin. Sinun ei tarvitse olla myynnin konkari, mutta sinulla tulee olla muutaman vuoden kokemus ja näyttöjä menestyksekkäästä B to B -myyntityöstä. Soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Kokemusta voit korvata oikeanlaisella asenteella ja oppimiskyvyllä. Toivomme, että ymmärrät, mitä tarkoittaa lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ja tiedät mitä ratkaisukeskeinen myynti on.

Työsi myötä pääset osaksi maan johtavaa kiinteistöpalveluyritystä ja sen energistä ja osaavaa myyntitiimiä. Meidän tiimissä tehdään tosissaan töitä ilman turhaa jäykistelyä. Saat myytäväksesi palveluita, joilla on kysyntää myös tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, myyntiä laadukkaasti tukevat materiaalit ja palvelut sekä hiotun myyntikonseptin. Kehitämme voimakkaasti myyntiä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista asiakasratkaisujen tuottajista. Olet merkittävässä roolissa viemässä ISS Palveluita kohti maailman parasta palveluyritystä!

Mikäli kiinnostut, täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 3.6.2018. Liitäthän hakemukseesi vapaamuotoisen hakemuskirjeen, jossa kerrot itsestäsi ja miksi olet paikastamme kiinnostunut. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Viktor Niskanen numerosta 050 - 465 0146 .