(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme dynaamista ja tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjanmaan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen, vanhempainvapaan sijaisuuteen.


Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan palveluidemme myynnistä suurille – ja keskisuurille asiakkuuksille alueellasi. Vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaispalveluratkaisun. Etsit ja tunnistat aktiivisesti lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuuksia nykyisissä asiakkuuksissamme, mutta teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Ylläpidät ja syvennät olemassa olevia asiakassuhteitamme sekä ratkaiset proaktiivisesti asiakkaan arjessa eteen tulevia haasteita tarjoamiemme palveluiden avulla.


Tehtävä edellyttää menestyksekkäitä näyttöjä asiakaslähtöisestä B to B myyntityöstä. Aikaisempi kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi, mutta voit hyvin menestyä tehtävässä myös muun alan myyntitaustalla. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muuten hankitut tehtävän edellyttämät tiedot ja taidot. Puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Hyvä suhdeverkosto alueella auttaa sinua menestymään tehtävässä.


Etsimme aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä asiakastyytyväisyyttä kasvattamalla. Haluat saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut myynnilliset tavoitteet ja rakentaa kestäviä sekä kehittyviä asiakassuhteita. Kyky vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin sekä taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin. Mikäli olet lisäksi henkilö, joka osaa luoda asiakkaalle lisäarvoa proaktiivisen ja kumppanuuteen perustuvan myyntityön avulla, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.


Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Rantahakala 050 4354 790 keskiviikko 30.5. klo 12-16 sekä perjantaina 1.6. klo 12-16.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 3.6..2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -