(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Vahvaa kasvuamme tukemaan haemme nyt   Myyntipäällikköä Vaasan toimistoon
Tulet toimimaan myyntijohtajan ”oikeana kätenä” Vaasan toimistossa, jossa vastaat oman aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan ohella osaltasi myös uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, tukemisesta ja kannustamisesta.
Sinulla on kaupallinen tai kiinteistöalan koulutus sekä useamman vuoden kokemus kiinteistönvälittäjän tehtävistä. Olet suorittanut LKV-tutkinnon ja sinulla on kokemusta myös uudiskohteiden myynnistä. Olet dynaaminen, aikaansaava ja ennen kaikkea suunnannäyttäjä, joka omalla aktiivisuudellasi ja esimerkilläsi vahvistat Vaasan tiimiämme. Tulet työssäsi toimeen sekä suomen että ruotsin kielellä.
Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, henkilökohtaisen provision, vapaan autoedun ja muut edut sekä erittäin mielenkiintoisen työn kasvuhakuisessa ja menestyvässä ammattilaistiimissä, jossa on erinomaiset tukipalvelut sekä muut menestymisen edellytykset.
Mikäli kuvaus tuntui omalta, olet etsimämme henkilö!
Lisätietoja antaa aluejohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003. Jätä luottamuksellinen hakemuksesi ja CV 31.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?199079d7.