(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Oy Nylund-Group Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?

Haemme nyt teollisuusmyyntiin Länsi-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme.

Tehtävässäsi vastaat myynnistä Länsi-Suomen alueella Ouluun saakka sekä nimetyistä isommista asiakkaista. Myyt tehoelektroniikan komponentteja (vastukset, induktanssit, kondensaattorit) sekä teollisuuskaapeleita ja -liittimiä, joista sinulla on vankkaa kokemusta. Työtehtävä ei edellytä sinulta sijoittumista välttämättä pääkaupunkiseudulle, vaan voit asua myös esim. Pirkanmaan, Länsi-Suomen alueella.

Olet jo tehnyt tuloksellista myyntiä teknisen kaupan alalla. Sinulla on vahva näkemys ja osaaminen oman työsi johtamiseen. Olet oma-aloitteinen sekä kykenet myynnilliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn asiakkaiden tuotekehityksen ja tuotesuunnittelijoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva mielellään tekninen koulutus.

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän, jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan, sekä mahdollisuuden olla mukana tekemässä yrityksestämme asiakkaiden ensisijainen ratkaisu- ja palvelukumppani.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtajamme Johan Karlsson 17.-18.5. kello 9 – 11 välisenä aikana, p. 050 522 2767. Lisätietoja sinulle antaa myös HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, mira.stenholm@hr4.fi, p. 040 588 2406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään su 20.5.2018.