(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Haemme Rudus Oy:n Betoni- ja kivimateriaalit Etelä-Suomen yksikköön myyntipäällikköä vahvistamaan yksikön valmisbetonin myyntitoimintaa Itä- ja Pohjois-Uudellamaalla. Toimipaikkasi sijaitsee sovitusti joko Mäntsälässä tai Helsingissä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. valmisbetonin myynti ja sopimusneuvottelut sekä asiakkuuksien hoito. Myyntipäällikkönä osallistut aktiivisesti alueyksikön myyntityön kehittämiseen ja toimit osana myyntijohtajalle raportoivaa myyntitiimiä.

Edellytämme soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta, positiivista asennetta sekä joukkuehenkisyyttä. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä liiketalouden perusteiden tuntemusta. Olet utelias oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Työssä menestyminen vaatii hyviä tietotekniikkataitoja sekä aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta.

Arvostamme kokemusta rakentamisesta ja erityisesti maanrakennusalalta. Englannin kielen taito auttaa tehtävän hoidossa ja mahdollistaa urakehityksen globaalissa CRH-konsernissa, johon Rudus kuuluu. Tarjoamme ison konsernin mahdollisuudet kouluttautumiseen ja eri tehtävissä kasvamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Antti Virtanen, puh. 050 518 8004.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.5.2018.