(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Koillissähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

Haemme kahta myyntipäällikköä Oulun alueelle kehittämään myyntiorganisaation perustamista. Tehtävänäsi on lähteä rakentamaan myyntiorganisaatio aktiiviseen kuluttaja-asiakkaille tehtävään suoramyyntiin. Osaat siis itsekin aktiivisen asiakashankinnan ja kaupankäynnin, mutta kykenet opettamaan tämän myös alaisillesi ja olemaan innostava joukkueenjohtaja. Työ edellyttää omatoimisuutta ja vankkaa kokemusta palveluiden suoramyynnistä kuluttaja-asiakkaille.

VAPAUTTA JA VASTUUTA. Tehtävä antaa loistavan mahdollisuuden henkilölle, joka haluat olla rakentamassa uudenlaista aktiiviseen myyntiin perustuvaa palvelukonseptia. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen toimisto@koillissahko.fi viimeistään 25.5.2018. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti: myyntipäällikkö rekry

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Sami Holmi, puh. 0400214150 (Tiistaisin ja Torstaisin klo 8-11)