Myyntipäällikkö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme asiakasyrityksellemme myyntipäällikköä vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työpaikan sijainti on Helsingissä. Pääasiallisena tehtäväsi on vastata B2B myynnistä. Asiakkaanamme toimii vakavarainen suomalainen logistiikka-alan yritys.

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakasvastuullista myyntipäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin logistiikka-alalle. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata organisaation B2B myynnistä pääkaupunkiseudulla, mikä edellyttää voimakasta halua tehdä myyntityötä myös henkilökohtaisesti. Tavoitteenasi on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, sekä pitää huolta jo olemassa olevista asiakkuuksista.  Työkielinä toimii suomi ja englanti, saksan kielen katsomme eduksi. 

Henkilön profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Hakemallamme henkilöllä on näyttöjä B2B-myynnistä ja kokemusta logistiikka-alalta, erityisesti lämpösäädellyistä kuljetuksista. Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Työtehtävän liikkuvuus edellyttää sinulta voimassa olevaa B-ajokorttia, sekä mahdollisuuden käyttää autoa. Arvostamme luontaista kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan, sekä asiakasvastuullista työotetta. Kustannuslaskennan tuntemus sekä IT-puolen tuntemus ovat tehtävässä eduksi (vastaat mm. kotisivujen päiivityksestä). 

Edellytämme

-kokemusta logistiikka-alalta sekä myynnistä

-kielinä englanti ja suomi, saksan kieli katsotaan eduksi

-itsenäinen työskentelytapa

-B-ajokortti ja oma auto

-It-puolen tuntemus

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle miellyttävän ja kannustavan työympäristön vakavaraisen kotimaisen yrityksen palveluksessa. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan! Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan oheisesta linkistä! Lisätietoja tehtävästä HR-konsultti Laura Honkanen puh. 050 5374289. Etenemme hakuprosessissa heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1125770
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite