(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme

Myyntipäällikköä Tampereen toimistoon

Tulet toimimaan myyntijohtajan ”oikeana kätenä” Tampereen toimistossa, jossa vastaat oman aktiivisen hankinta- ja myyntitoiminnan ohella osaltasi myös uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, tukemisesta ja kannustamisesta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat hyödyntää sosiaalista mediaa ja digitaalisuutta asuntokaupassa.

Sinulla on kaupallinen tai kiinteistöalan koulutus sekä useamman vuoden kokemus kiinteistönvälittäjän tehtävistä. Olet suorittanut LKV-tutkinnon ja sinulla on kokemusta myös uudiskohteiden myynnistä. Olet dynaaminen, aikaansaava ja ennen kaikkea suunnannäyttäjä, joka omalla aktiivisuudellasi ja esimerkilläsi vahvistat Tampereen tiimiämme.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, henkilökohtaisen provision, vapaan autoedun ja muut edut sekä erittäin mielenkiintoisen työn kasvuhakuisessa ja menestyvässä ammattilaistiimissä, jossa on erinomaiset tukipalvelut sekä muut menestymisen edellytykset.

Mikäli kuvaus tuntui omalta, olet etsimämme henkilö!

Lisätietoja antaa aluejohtaja Marko Vierto p. 040 578 9003. Jätä luottamuksellinen hakemuksesi ja CV 31.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a9378495.