(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Kemion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Nyt haetaan myyntipäällikköä tekemään kansainvälistä myyntiä!

Tulet vahvistamaan pientä organisaatiota osaamisellasi ja avaamaan vientimarkkinoita. Arvostamme myyntiosaamista, kemianalan tuntemusta ja kielitaitoa. Yrityksen päätoimipaikka on Tampereen kupeessa Ylöjärvellä.

Kemion on voimakkaassa kasvussa oleva suomalainen yritys, joka kehittää ja tuottaa ekologisia kemianalan tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Kemionin intohimona on tarjota asiakkaille parasta, innovatiivisinta ja ympäristöystävällisintä kemiaa. Kemion on kova tekijä ja maailmanluokan osaaja jäänsulatuksen, liukkaudentorjunnan, pölynsidonnan ja korroosiosuojauksen alueilla. 

Haemme yrittäjähenkistä henkilöä, jonka intohimona on luoda uusia ja erinomaisia ratkaisuja asiakkaille. Tarjoamme hyvälle tyypille mahdollisuutta innostua ja kehittyä erittäin mielenkiintoisen työn parissa, ja tehdä työtä, jolla on todellinen merkitys yritykselle. 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, laita hakemus pikaisesti, mutta viimeistään 19.3. niin jutellaan lisää. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikonsultti Tanja Huittinen, 050 355 3232. Hakemukset osoitteeseen tanja.huittinen@sinunhr.fi