(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Henki-Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Tehtäväsi on myydä sekä uusille että olemassa oleville yritysasiakkaille Henki-Fennian ja Fennia Varainhoidon tuoteportfolion tuotteita: ryhmäeläke-, varainhoito-, kiinteistörahastopalveluja sekä muita mahdollisia uusia tuotteita. Etsit ja löydät uusia asiakkaita ja samaan aikaan hyödynnät Fennian paikallisen organisaation asiakaspäälliköiden verkostoa. Osaat toimia sekä nopeasyklisessä myyntityössä että viet jämäkästi eteenpäin ja maaliin pitkäkestoisia myyntiprosesseja eläkevakuutuspuolella. Asioit alueesi pk-yritysten, säätiöiden ja paikallisten instituutioiden päättäjien kanssa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa.

Hakijalta odotamme

Menestyt tehtävässä kun sinulla on kokemusta ja näyttöjä b-to-b-myynnistä ja vahva kokemus varainhoidon palvelutuotteiden myynnistä. Haluat ja osaat toimia yrittäjähenkisesti omalla myyntialueellasi. Olet tottunut työskentelemään kentällä ja osaat aktiivisesti etsiä uusia potentiaalisia asiakkaita. Osaat kartoittaa asiakkaan nykytilanteen ja tarpeen ja tarjota oikeita ratkaisuja. Kykenet tekemään positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin ja erottaudut aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, joustava ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Olet myös sinnikäs ja haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä. Olet hyvin verkostoitunut alueellasi ja osaat sekä haluat hyödyntää tätä verkostoasi myynnillisesti. Odotamme sinulta kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta. 

Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti, kannustavan ilmapiirin, mukavan työyhteisön, viihtyisät työtilat sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Kokoaikainen

Hae viimeistään:  13.3.2018

ID:  C17583

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha-Pekka Kurttila. Tavoitat hänet parhaiten ma 5.3. klo 9 - 10.30, pe 9.3. klo 13 - 14.30.

Juha-Pekka Kurttila, myyntijohtaja, p. 0400912821, juha-pekka.kurttila@fennia.fi