(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut. 

Työnkuvasi

Haemme kokenutta myyntipäällikköä vahvistamaan Fortumin kaukolämpö- ja kaukokylmäratkaisuiden myyntiä B2B- ja kunta-kaupunkitason asiakkaille Suomessa. Tiimin vastuulla on mm. kaukolämpö- ja kaukokylmäsopimusten, energiatehokkuuspalveluiden, teollisuushöyryn sekä näihin liittyvien asiakkaidemme arkea helpottavien palveluiden myynti.

Vastuualueenasi on myynti B2B- ja kunta-kaupunkitason asiakkaille pääosin pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on hankkia uusia asiakkaita, kehittää nykyisiä asiakkuuksiamme sekä ylläpitää asiakastyytyväisyyttä. Toteutat aktiivista asiakastyötä uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia sekä kehität toimintaamme niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa asiakaskohtaamisessa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja haastavan työtehtävän uusiutuvan energian sekä energiatehokkuuspalveluiden parissa, toimialan eturivissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää myyntiosaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta vahvaa näyttöä erinomaisista myyntituloksista ja aktiivisesta asiakas- ja myyntityöstä B2B-myynnissä. Olet myyntihenkinen, tavoitehakuinen ja analyyttinen tiimipelaaja. Pystyt suunnittelemaan oman ajankäyttösi ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Viihdyt paremmin asiakkaan luona kuin toimistolla. Aikaisempi kokemus esimerkiksi avainasiakastyöskentelystä katsotaan eduksi.

Sinulla on esimerkiksi kaupallinen tai tekninen AMK-tutkinto tai olet jo ansioitunut myynnin ammattilainen. Sinulla on myös erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä hyvä englannin kielen taito. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme www.fortum.com/careers kautta viimeistään 28.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Virtanen, 040 183 5469 tai ismo.virtanen(at)fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.