(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Cross Wrap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Vahvistamme nyt myyntitiimiämme ja haemme

Myyntipäällikköä

myymään Cross Wrap -koneita kansainvälisille asiakkaillemme. Päätehtäväsi on liikkua siellä missä asiakkaatkin ovat, minkä ansioista kotisi voi olla sinulle parhaiten sopivassa paikassa.

Hyvän kaupallisen tai teknisen peruskoulutuksen lisäksi olet jo hankkinut kokemusta vientimyynnistä ja tunnistat itsessäsi luontaisen kaupantekijän. Olet kotonasi niin uusien asiakkaiden parissa kuin kumppanuuksien syventämisessä. Hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen asenne uuden oppimiseen ovat tässä työssä menestymiselle suoranaisia perusedellytyksiä. Olemme valmiita rakentamaan työnkuvaa myös kokemuksesi mukaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyvää matkustusvalmiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisten työtehtävien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kasvavat, globaalit markkinat sekä mahdollisuuden kehittyä todelliseksi kansainvälisen kaupan osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavan Competestin Mervi Puupponen p. 050 326 8000 tai Tiina Kupari p. 044 262 3376. Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen netissä sivuston www.competest.fi -> avoimet tehtävät kautta viimeistään 15.2.2018.