(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Ata Gears Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Ata Gears Oy on vuonna 1937 perustettu tamperelainen metalliteollisuusyritys, joka on erikoistunut kaarevahampaisten kartiohammaspyörien valmistamiseen. Yrityksemme tuotannosta 65 % menee vientiin. ATA Gearsin kaksi tehdasta sijaitsevat Tampereella ja raaka-ainevarasto Pälkäneellä.

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme

Myyntipäällikköä

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (ins./DI) ja usean vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä konepajateollisuudessa. Voit olla kokenut konkari tai vielä urasi alkuvaiheessa oleva ammattilainen. Mekaanisen voimansiirron tuntemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on halusi oppia uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaslähtöinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen. Kommunikoit selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Sujuvan suomen kielen lisäksi työskentelykielenäsi on englanti. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää kykyjäsi ja oppia uutta yhdessä huippuammattilaistemme kanssa. Pitkät perinteemme yhdistettynä haluumme ja kykyymme luoda uutta ydinosaamisemme ympärille, takaavat meille tulevaisuudessakin aseman alamme arvostetuimpana toimijana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ata Gears Oy:n myyntijohtaja Jukka Räsänen, puh. 044 4166 538 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 7199 411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 18.2.2018 mennessä.

www.atagears.fi