(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Imatran Seudun Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2017

Haemme Imatran Seudun Sähkö Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

 

asiakasvastuullista myyntipäällikköä

 

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta, uusasiakashankinnasta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Tarjoat sähköenergiaa ja palvelujamme yrityksille ja yksityishenkilöille hoitaen itsenäisesti myyntiprosessin alusta loppuun. Toimit tiiviissä yhteistyössä energiapalvelutiimin kanssa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä ja sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä. Arvostamme halua kehittää osaamistasi eteenpäin. Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja tavoitteellinen työskentelyasenne. Olet organisointi- ja ongelmanratkaisukykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vaihtelevan työnkuvan jatkuvasti kehittyvässä kansainvälisessä energiakonsernissa.  Osaavat ammattilaiset tukevat sinua työssäsi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen sekä laajat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.-11.8.2017 liiketoimintapäällikkö Jussi Selenius, puh. 050 545 8595 tai sähköpostitse jussi.selenius@issoy.fi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 13.8.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@issoy.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi.