(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö yritysmyyntiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

DNA:lla asiakas on keskiössä. Haluamme varmistaa, että olemme läsnä yritysasiakkaidemme arjessa ja siksi haemme nyt kokenutta yritysmyyjää PK-myyntiimme pääkaupunkiseudulle.

Myyntipäällikkönä vastaat uusien asiakkuuksien hankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hallitusta hoidosta. Tuotesalkkusi sisältää DNA:n tietoliikennepalveluita. Vastaat alueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Etsimme aktiivista myynnin ammattilaista, taitavaa asiakassuhteiden kehittäjää ja energistä myynnin ammattilaista, joka on valmis näkemään vaivaa saavuttaakseen tavoitteensa.

Ymmärrät jatkuvasti muuttuvaa toimintaympäristöä sekä osaat luoda lisäarvoa asiakkaille. Ymmärrät digitaalista maailmaa ja olet valmis ottamaan vastaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja johtamaan omaa työtäsi haastavassa ympäristössä. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito, ruotsin taito katsotaan eduksi.

Olet kouluttautunut kaupallisella alalla tai ICT-alan teknisellä puolella. Toivomme aiempaa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta myynnistä. Eduksi katsomme myyntikokemuksen tietoliikennepalveluiden parissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä turvallisuusselvitystä.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua. Olemmekin tänä vuonna Suomen parhaat työpaikat -listan sijalla 2. suurten yhtiöiden sarjassa, joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work.

Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, ei meillä pönötetä. Teemme työtämme suurella intohimolla asiakkaidemme hyväksi, kuitenkin pitäen sopivasti pilkkeen silmäkulmassa - joka päivä. Saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet pääkonttorillamme DNA Talossa, monipuoliset henkilöstöedut ja mikä tärkeintä - ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja innostumaan uusista jutuista.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Harry Sjögren, 044 7212801, harry.sjogren@dna.fi.

Tuutko meille työkaveriksi? Täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta ja matkasi DNAlaiseksi voi alkaa.